ЛаКоста - кафе машини, вендинг автомати и сервиз, Ямбол

Кафе машини, Вендинг автомати, Диспенсери за вода

Доставка, монтаж, поддръжка и сервиз в Ямбол

От нас можете да поръчате:

- офис кафе машини и роботи за кафе - употребявани и рециклирани

- улични и малки вендинг автомати за кафе - нови, употребявани, рециклирани

- диспенсери за минерална вода - за дома и офиса

Офис машини за кафе - Ямбол  Улични вендинг автомати за кафе - Ямбол  Офис диспенсери за минерална вода - Ямбол

Монтаж, настройка, поддръжка и сервиз за всички доставяни от нас машини. Ниски цени!

Кафе машини, вендинг автомати, доставка, монтаж, сервиз, резервни части Ямбол

Respect the copyrights of authors! Get free high quality photos for your website or print advert!